Ga naar de inhoud

Thermo Clinic uitvoering

  • door

Voor, tijdens en na een Thermo Clinic meten we de kerntemperatuur.

We maken gebruik van de inslikbare myTemp temperatuur capsule, die na het inslikken in de maag en darm de lichaamstemperatuur meet (de kerntemperatuur)

U slikt de temperatuur capsule enkele uren voor de sportieve inspanning die u gaat verrichten.

Tijdens de inspanning kan de kerntemperatuur via de myTemp app op de telefoon gevolgd worden. De kerntemperatuur wordt ook elke 10 seconden geregistreerd en na afloop ziet u in een grafiek het verloop van de kerntemperatuur tijdens de inspanning.

De capsule verlaat via de natuurlijke weg het lichaam.

Sport Data Valley

Heeft u een Garmin, Polar of Fitbit sporthorloge of gebruikt u Strava, dan kunt u ook uw andere inspanningsdata registreren (Hartslag, wattage, snelheid, afstand, passen etc) Deze data kunt u dan samenbrengen met de geregistreerde kerntemperatuur tot een zinvol Thermoprofiel op het Sport Data Valley cloud platform. Om dit mogelijk te maken, registreert u zich op het SDV platform.